annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Prijsverhoging

Jammer,

Ga nu maar naar Delcampe. net

Verdienden de zakkenvullers niet genoeg!!!!

Ruud

Bericht 1 van 5
laatste antwoord
4 ANTWOORDEN 4

Re: Prijsverhoging

Belachelijk die prijsverhogingen, zowel de prijs voor je shop asd de plaatsingskosten. Catawiki is een mooi alternatief.

Bericht 2 van 5
laatste antwoord

Re: Prijsverhoging

Ik ben het helemaal mee eens. Als particulier is het nu volstrekt onaantrekkelijk om nog iets via Ebay te verkopen. Zeker als je een grote hoeveelheid items op Ebay wil plaatsen.

Bekend is ook dat een item niet altijd direct wordt verkocht. Soms wordt het verkocht als de advertentie meermalen op Ebay is geplaatst. Als je een item wilt verkopen voor één euro en je biedt het item meermalen aan, dan houd je uiteindelijk niets over. Je moet immers steeds 15 cent betalen.

 

Neem een maandabonnement voor topwinkel dan moet je eerst 39,95 euro verdienen om uit de kosten te komen. Zonder meer belachelijk deze beleidswijziging. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat het aanbieden minder gaat worden.

Bericht 3 van 5
laatste antwoord

Re: Prijsverhoging

Helemaal mee eens!!!!!!Belachelijke prijs verhoging!!!!!!!

Bericht 4 van 5
laatste antwoord

Re: Prijsverhoging

Je winkel niet optijd opgezegt omdat je niet wist van de prijsverhoging en maakte je dus extra kosten.  Consuwijzer vindt ook dat ebay dit duidelijk had moeten brengen en heeft hierover een klacht ingediend bij de "autoriteit consument en markt". Bel dus consuwijzer en zij dienen elke klacht hierover in, hoe meer hoe beter. Misschien dat ebay hier gevoelig voor is en de gemaakte kosten niet in rekening brengt.

 

Bericht 5 van 5
laatste antwoord