annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Bestandsuitwisseling

Hallo, 

 

Wij zijn een groothandel in dvd's en bluray's die wij internationaal verkopen op ebay. Nu willen wij graag onze hele voorraad in 1 keer uploaden op ebay dmv bestandsuitwisseling. Nu hebben we dit al een aantal keer geprobeert deze week maar het schijnt ons niet te lukken. Heeft iemand hier ervaring mee?

Wij hebben dit bestand gedownload van de ebay site :

Template voor catalogusaanbieding
Gebruik deze template als je gebruik wilt maken van EAN-codes om objecten aan te bieden in de volgende rubrieken: Films en muziek.
CSV-indeling | Excel-indeling

 

Dan de excel versie. We hebben hem ingevuld en opgeslagen als een CSV bestand. Deze hebben wij weer geupload op de ebay site. 

Nu kregen wij het volgende mailtje : 

 

Het uploaden van je bestand voor eBay Bestandsuitwisseling is geslaagd. Referentienummer bestand is 762683188. Nadat het bestand volledig is verwerkt, is er een uploadrapport beschikbaar op het beheercentrum van Bestandsuitwisseling.

Met vriendelijke groet,
eBay

 

Ik heb gelezen dat het een aantal uur kan duren voordat het bestand verwerkt is, en bij grotere bestanden zelfs langer. Nu ruim 24 uur later staan de titels er nog niet op en hebben we al 2 keer gemaild naar de klantenservice maar er word gewoon niet op geantwoord!

De status staat op voltooid, 

In het upload rapport staat niks, geen foutcode niks. Ook is het bestand wat geupload is goed geupload als ik hem open staat alles er in., Aantal aangevraagde acties staat op 0. Vandaar dat wij dit zo vreemd vinden? 

 

Wie is hier in thuis en zou ons willen helpen??? 

 

Alvast bedankt 

rachel@dutchmoviegroup.com

 

Bericht 1 van 1
laatste antwoord
0 ANTWOORDEN 0