Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 25-09-2009 14:34
ik zal een voorzet geven en een makkelijk recept geven.
Eigen gemaakte Sate-saus voor 4 personen +/-
Ingredienten:
Uitje, Sambal Oelek, ketjap manis, suiker, Pindakaas, en Melk.
Het uitje fijn snijden en in een steelpan fruiten totdat de ui goed glazig is, een theelepeltje sambal en twee eetlepels suiker er door mengen, 8 eetlepels Ketjap en drie flinke eetlepels pindakaas, vermeng nu alles goed en voeg er een scheut melk door afhankelijk hoe dik u de saus wil hebben.
Snel en eenvoudig maar heerlijk bij de Bami of nasi of gewoon als dipsaus.
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 19-01-2010 16:04
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 19-01-2010 16:55
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 26-01-2010 20:08
dunne preitjes
gehakt
rechte plakken ham
rijst
geraspte kaas
cocktail prikkers
over schaal
prei in in stukjes snijden zodat ze in de de rechte plakken ham kunnen.
prei even koken tot het gaar is
gehakt rul maken in de pan met kruiden en ik doe altijd beetje sambal erdoor.
rijst koken
als de prei klaar is giet het af en laat afkoelen
doe de rijst en gehakt door elkaar heen
leg een prei stukje op de plak ham doe daarboven een lepel of meer van de rijst met gehakt vouw de plak dicht en steek cocktail prikker erin.
leg alles in de ingevette ovenschaal stooi er de geraspte kaas erover en zet het ongeveer 20 minuten in de oven of tot de kaas goed is gemsolten daar kijk ik altijd naar
eet smakelijk

Diana
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 12-02-2010 03:37
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 20-04-2010 22:08
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 03-05-2010 11:54
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 04-05-2010 10:58
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 04-05-2010 10:59
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 04-05-2010 11:08
Het ReceptenLijntje !!!!
- Als nieuw markeren
- Bladwijzer
- Abonneren
- Dempen
- Abonneren op RSS-feed
- Markeren
- Afdrukken
- Ongepaste inhoud melden
op 07-05-2010 21:32
alleen spekjes en kastanjechampignons bakken
veel versgeraspte parmezaanse kaas in een kom mengen met 1 ei en een bekertje creme fraîche
dat op het laatst door de pasta met de spekjes roeren.
dan meteen opdienen, het ei stolt meteen, saus mag niet koken.
Bron: Alice (zie draadje wat eten we vandaag )
ik ben zo brutaal Alice om je recept hier te plaatsen.
B-)

