annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

iets gekocht toch te annuleren

Ben pas net actief hier oo ebay en heb een fout gemaakt iets te kopen nog niet betaald daar zou ik graag vanaf zien wil nog wel het product maar eerst onderhandelen over de prijs

Mvg Thomas
Bericht 1 van 3
laatste antwoord
2 ANTWOORDEN 2

Re: iets gekocht toch te annuleren

Hallo Thomas,

 

Had eerst de regels van Ebay maar eens doorgelezen.

Daar vind je onder andere het volgende:

 

Een winnend bod op een object of een aankoop met Nu kopen op eBay geeft aanleiding tot een bindende overeenkomst waarbij de koper verplicht is de transactie daadwerkelijk af te handelen.

Als je vindt dat je een geldige reden hebt om het object niet te kopen, kun je contact opnemen met de verkoper en je situatie uitleggen. Veel verkopers zijn bereid om samen met je naar een oplossing te zoeken, mits je open en eerlijk communiceert.

 

Je zult dus met de berkoper in contact moeten trede.

 

Succes,

 

Nico

Bericht 2 van 3
laatste antwoord

Re: iets gekocht toch te annuleren

heb je gekocht bij een bedrijf of particulier en wat zijn de retour voorwaarden ? als het een bedrijf is of retour is mogelijk dan mag je ook zonder de transactie af te maken de koop gezamelijk ontbinden, laat de verkoper dan de koop ontbinden enkel om deze reden. of neem contact op met ebay als een verkoper je onterrecht aanmerkt als wanbetaler.

 

als je binnen 4 dagen niet betaald kan het ebay systeem namelijk automatisch een negatieve vermelding maken voor een onbetaald object, maar dat hangt ook af hoe de verkoper de settings heeft staan. bij 2 waarschuwingen kun je tijdelijk niet meer handelen en bij meerdere kom je echt in de problemen.

Bericht 3 van 3
laatste antwoord