annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Dit najaar hebben we nieuwe functies en tools om u te helpen uw eBay-bedrijf op te starten en uit te breiden.

 

Het Nieuws voor zakelijke verkopers van dit seizoen richt zich op nieuwe functies en tools die u helpen uw bedrijf te runnen, uw merk te versterken en een band op te bouwen met kopers, zodat ze eerder geneigd zijn opnieuw zaken met u te doen.

 

eBay-winkels staat weer vol met nieuwe functies. Zo kunt u onder andere op maat gemaakte sjablonen gebruiken om nieuwsbrieven te creëren, en past u gemakkelijk uw eigen huisstijl toe om uw zichtbaarheid te vergroten. Bouw uw merk op, vertel uw verhaal en trek terugkerende kopers: maak gebruik van de beschikbare tools en laat uw bedrijf opbloeien.

 

Het is nooit zo gemakkelijk geweest om contact te leggen met uw kopers. In de komende weken kunt u zowel op desktop als mobiel gebruik maken van onze nieuwe en verbeterde berichtenervaring. Blijf in contact met uw kopers, bouw positieve relaties op en promoot uw merk.

 

Verkopers die naar en in Frankrijk verkopen, vinden in deze editie ook belangrijke informatie over de wetgeving inzake uitgebreide producentenverantwoordelijkheid (UPV). Ook als u in het Verenigd Koninkrijk verkoopt, zijn er richtlijnen die u even moet bekijken nu het VK de EU heeft verlaten. 

Aanbieden en promoten

  • Het opbouwen van een vaste klantenkring voor uw winkel

Uw bedrijf beheren

 

  • Verbeterde berichtgeving
  • UPV-regelgeving op de Franse markt
  • Richtlijnen voor het gebruik van UKCA-/UKNI- en CE-markeringen



Internationale wijzigingen

 

Verkoopt u ook op andere eBay-sites? Hier vindt u een overzicht van de internationale updates

  • Internationale wijzigingen

 

U kunt hier het Nieuws voor verkopers bekijken voor alle updates. 

 

Zoals altijd, bedankt dat u verkoopt op eBay.