annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***Wijzigingen in rubrieken en specificaties – 11 juli 2016***

07 juli 2016 | 11.06 uur

Hallo,

Op 11 juli brengen we belangrijke wijzigingen in rubrieken aan om het gemakkelijker voor je te maken om op onze internationale sites te verkopen.

In het kort

● Er worden specificaties aan veel rubrieken toegevoegd.

  • Rubrieksnamen en specificaties worden meer in overeenstemming gebracht met andere eBay-sites.

● Aan veel rubrieken worden product-ID's toegevoegd.

● Product-ID's zoals merk, fabrikant, onderdeelnummer en UPC/EAN worden door deze verandering in bepaalde rubrieken verplicht.

Wat verandert er?

Er wordt een flink aantal specificaties geïntroduceerd zodat jij als verkoper belangrijke informatie over je object kunt benadrukken.

Ten slotte worden in bepaalde rubrieken product-ID's geïntroduceerd. Door product-ID's toe te voegen, zijn je aanbiedingen beter zichtbaar op de site.

Wat moet ik doen?
Je kunt vanaf 11 juli product-ID's toevoegen. In bepaalde rubrieken kun je de nieuwe specificaties gebruiken wanneer je je objecten aanbiedt. Je kunt dan ook de nieuwe rubrieksstructuur gebruiken. Gebruik de nieuwe, aanbevolen specificaties wanneer je je objecten aanbiedt of herziet en controleer de bestaande rubrieken van je aanbiedingen.
Als gevolg van de wijzigingen in rubrieken kunnen aanbiedingen worden verplaatst. Als je vindt dat je aanbieding niet naar de meest geschikte rubriek is verplaatst, kun je de aanbieding herzien en een betere rubriek kiezen.

Meer gedetailleerde informatie vind je op deze site.

Meer hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice .