annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***Wijzigingen in je gebruikersovereenkomst en andere eBay-overeenkomsten ***

20 maart 2018 | 10.26 uur

Beste,

We zijn in 2016 begonnen met het proces om onze juridische structuur aan te passen en in overeenstemming te brengen met hoe we onze platforms beheren en gebruiken.

Daardoor gaan eBay-gebruikers die woonachtig zijn in de Europese Unie (behalve gebruikers die woonachtig zijn in het Verenigd Koninkrijk), vanaf 1 mei 2018 een contract aan met eBay GmbH, Albert-Einstein-Ring 2-6, 14532 Kleinmachnow, Duitsland, voor hun Gebruikersovereenkomst, facturerings­overeenkomsten en andere overeenkomsten die zij mogelijk eerder hadden met eBay Europe S.à r.l. of eBay Marketplaces GmbH.

Alle betrokken gebruikers zullen de hierboven genoemde bedrijfsnaam en het hierboven genoemde adres van eBay op hun facturen zien en we gaan je kosten innen op een rekening van deze eBay-entiteit. Je kunt deze nieuwe eBay-entiteit ook op je bankafschrift zien, evenals een opmerking over de laatste betaling aan de oude eBay-entiteit en de eerste betaling aan de nieuwe eBay-entiteit.

We kunnen in de loop der tijd ook andere wijzigingen in services en programma's aanbrengen, maar deze updates zouden geen serviceonderbrekingen moeten veroorzaken en je hoeft geen wijzigingen aan te brengen in je aanbiedingen. Je hoeft ook niets te doen om de betalingsmethode te blijven gebruiken die je hebt geregistreerd bij eBay, want de details van de wijziging worden doorgegeven aan je financiële instelling, die jou wellicht ook apart informeert. Met de overgang van je contractuele relatie naar eBay GmbH, neemt dat bedrijf ook de automatische betalingsmethode over waarmee je akkoord bent gegaan voor de betaling van kosten en andere bedragen die je eBay verschuldigd bent voor het gebruik van de eBay-services. Bedragen die je eBay verschuldigd bent, zullen daarom door eBay GmbH worden geïnd via de automatische betalingsmethode die je voor je betaling hebt gekozen.

Als gevolg van de wijziging van je eBay-contractentiteit wordt eBay GmbH ook je nieuwe datacontroller in verband met onze privacyverklaring. eBay GmbH blijft je gegevens beheren in overeenstemming met onze internationale privacynormen, ook onze bindende bedrijfsregels genoemd.

De ingangsdatum voor deze wijzigingen is 1 mei 2018 voor gebruikers in de Europese Unie (behalve voor gebruikers in het Verenigd Koninkrijk). We raden je aan de nieuwe Gebruikersovereenkomst, de privacyverklaring en je andere bestaande overeenkomsten met ons te lezen. Je kunt ook de oude Gebruikersovereenkomst lezen die tot 30 april 2018 van kracht blijft. Als je ervoor kiest deze bijgewerkte voorwaarden niet te accepteren, kun je de Gebruikersovereenkomst beëindigen door je eBay-account te annuleren.

Bedankt voor je deelname aan de eBay-community.