annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***Wijzigingen in de Gebruikersovereenkomst op eBay.nl***

10 juli 2017 | 15.22 uur

Hallo,

Hierbij willen we je laten weten dat we onze Gebruikersovereenkomst hebben bijgewerkt. De wijzigingen gaan per direct in voor nieuwe leden en gelden vanaf 10 augustus 2017 ook voor bestaande leden.

Hier is een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

We hebben nieuwe voorwaarden toegevoegd voor de komende wijzigingen in de aanbiedingsvoorwaarden met betrekking tot onze catalogus. Bovendien hebben we het gedeelte 'Inhoud' bijgewerkt. Hierin proberen we zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe afbeeldingen en productgegevens worden gebruikt.

We hebben ook de volgende gedeelten toegevoegd:

- 'Aankoopvoorwaarden', waarin we aangeven welke richtlijnen kopers moeten naleven bij het kopen van een object.

- 'Internationaal kopen en verkopen: vertaling', waarin we uitleggen dat je behalve op ebay.nl je objecten mogelijk ook op een of meer internationale eBay-sites kunt aanbieden, in overeenstemming met onze overeenkomst voor internationaal verkopen. We geven ook aan dat er vertaaltools kunnen worden gebruikt om je eBay-content en communicatie met andere leden geheel of gedeeltelijk te vertalen naar andere talen, indien dergelijke tools beschikbaar zijn.

- 'Beperking van fondsen', waarin we uitleggen dat PayPal de toegang tot geld in de PayPal-rekening van verkopers onder bepaalde omstandigheden kan blokkeren. Deze beslissing kan worden gebaseerd op de transactiegeschiedenis en prestaties van de verkoper, retourzendingen, de risicofactor van de rubriek, het transactiebedrag en het indienen van een geschil.

Het gedeelte 'Toegang en verstoring' is verwijderd.

Er zijn nog andere wijzigingen doorgevoerd om onze Gebruikersovereenkomst up-to-date en marktconform te houden voor de producten en services die we aanbieden.

Je hoeft geen actie te ondernemen om de bijgewerkte Gebruikersovereenkomst te accepteren. Als je niet akkoord gaat met onze nieuwe voorwaarden, kun je je account sluiten. Ga voor meer informatie naar onze Hulp-pagina's.

Met vriendelijke groet,

Het eBay-team