annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Beste zakelijke verkoper,

Dit najaar introduceren we een aantal updates en verbeteringen die je helpen bij het groeien van je eBay-bedrijf en om ervoor te zorgen dat je op het piekseizoen bent voorbereid.

Meer weten?

 

Deze veranderingen komen eraan:

 

Nieuwe Verkopershub voor eBay Nederland

We hebben onlangs de Verkopershub geintroduceerd op eBay in Nederland.Je eBay-account wordt op 16 september automatisch omgezet naar de nieuwe Verkopershub.

Meer weten?

 

Nieuwe vereisten en tools voor object specificatie

We voegen nieuwe tools toe om je te helpen bij het identificeren en toevoegen van ontbrekende specificaties en het optimaliseren van je aanbiedingen. Op 9 september 2020 komen er ook een aantal nieuwe specificatie vereisten aan voor bepaalde rubrieken.

Meer weten?

 

Verbeterde privacy voor e-mailadressen op de marktplaats

Vanaf eind augustus zien verkopers en kopers geleidelijk aan elkaars e-mailadressen niet meer. Via e-mailaliassen kunnen verkopers en kopers elkaar gewoon berichten blijven sturen.

Meer weten?

 

Updates voor het beheer van betalingen 

In 2020 beheert eBay de betalingen van de meeste zakelijke verkopers. Vanaf 2021 zal eBay de betalingen voor het merendeel van de verkopers op de marktplaatsen beheren. Lees verder voor meer informatie en om te weten hoe je op de hoogte wordt gebracht van de beheerde betalingen.

Meer weten?



Afwezigheidsinstellingen

We hebben verbeteringen aangebracht aan de instellingen van onze tool Afwezigheid. Deze verbeteringen helpen je om het beheer van je eBay-bedrijf nog beter te plannen als je weg bent, alsook de ervaring voor kopers te verbeteren.

Meer weten?



Wijzigingen in de btw-importregelgeving voor Europa en het VK in 2021

In 2021 zullen er wijzigingen plaatsvinden in de btw-heffing op de import in Europa en het VK en op bepaalde zendingen binnen de EU.

Meer weten?



Internationale wijzigingen

Verkoop je ook op onze andere eBay-sites? We hebben een overzicht voor je gemaakt van de internationale veranderingen die gaan plaatsvinden.

Bekijk onze internationale wijzigingen



Onze volgende nieuwsbrief voor zakelijke verkopers komt uit in 2021.

 

Zoals altijd, bedankt dat je eBay kiest voor je verkopen.

 

Het eBay-Team