annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Zoals aangekondigd in onze nieuwsbrief Nieuws voor verkopers van maart 2021 introduceren we geleidelijk aan verbeteringen in het proces van onbetaalde objecten. Verkopers hoeven niet langer een claim in te dienen tegen kopers die niet betalen of betalingsherinneringen te sturen. Vanaf mei 2021 kan je de bestelling handmatig of automatisch annuleren. Het object kan na de annulering automatisch opnieuw worden aangeboden en de verkoper ontvangt de van toepassing zijnde kosten terug.

 

Zodra de aankoop is vastgelegd, heeft de koper 4 kalenderdagen de tijd om voor het object te betalen. We sturen kopers regelmatig herinneringen om hen te vragen te betalen. Als zij niet binnen de gestelde termijn betalen, kun je de onbetaalde bestelling vanaf de 5e kalenderdag annuleren.  

 

Deze optie is voor sommige verkopers al beschikbaar. Als deze functie voor jou ook al beschikbaar is, zie je de optie dat ‘de koper nog niet heeft betaald’ bij het annuleren van een onbetaalde bestelling in de Verkopershub of Mijn eBay - Verkocht. Maak je geen zorgen als je dit nog niet ziet, deze optie komt in de komende weken ook voor jou beschikbaar. Hier hoef je niets voor te doen. 

 

Zoals altijd: bedankt voor het verkopen op eBay.

 

Het eBay-team