annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Beste verkoper,

 

Gezien de wereldwijde ontwikkelingen in verband met Covid-19 (Coronavirus) en onze toewijding voor een veilige handelsplaats, willen we op het aanbiedingsbeleid van eBay wijzen:

 

  • Gezondheidsclaims en misbruik maken van zoekwoorden:

Titels en itembeschrijvingen met gezondheidsclaims en misbruik van termen zoals "Coronavirus", "Covid-19", "Virus", "epidemie" zijn verboden.

 

  • Overdreven prijzen:

Aanbiedingen die proberen te profiteren van tragedies en rampen (zoals de uitbraak van het Coronavirus) zijn verboden.

 

  • Wetten en voorschriften:

We weten dat dit een snel veranderende situatie is. Wij adviseren verkopers om altijd de lokale wet- en regelgeving te controleren bij het aanbieden van objecten. We zullen de situatie wereldwijd blijven volgen en indien nodig verdere updates geven.

 

eBay vraagt ​​alle verkopers met live-aanbiedingen die objecten aanbieden zoals gezichtsmaskers, handreinigingsgel of -doekjes, enz., hun aanbiedingen te controleren en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan het beleid voor eBay-aanbiedingen.

 

Activiteiten die niet voldoen aan het beleid van eBay kunnen resulteren in verschillende acties, zoals het beëindigen of annuleren van aanbiedingen, aanbiedingen uit zoekresultaten verbergen of verlagen, je verkopersbeoordeling verlagen, koop- of verkoopbeperkingen afdwingen of het opschorten van je account.

 

Voor meer informatie over het beleid en om ervoor te zorgen dat je aanbiedingen voldoen, raden we volgende artikelen aan: beleid voor geneesmiddelen op en zonder recept, beleid voor rampen en tragedies, beleid voor zoekmanipulatie.

 

Met vriendelijke groet,

Het eBay-team