annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***Belangrijke wijzigingen in kosten***

30 september 2016 | 12.32 uur

Hallo,

Vanaf oktober 2016 betaal je op ebay.nl geen plaatsingskosten meer als je binnen Nederland verkoopt. Je betaalt dan alleen nog wanneer je object wordt verkocht of als je voor extra services kiest. Verder gaan we de abonnementskosten voor eBay-winkels aanpassen.

Gratis aanbieden

Als je binnen Nederland verkoopt, betaal je in alle rubrieken (behalve de rubrieken voor voertuigen en vastgoed) en ongeacht de prijs geen plaatsingskosten meer. Je betaalt alleen wanneer iets wordt verkocht of als je een speciale aanbiedingsoptie selecteert. Als je in het buitenland verkoopt, betaal je wel nog plaatsingskosten op basis van de bestaande tarieven.

Als je binnen Nederland verkoopt en een winkelabonnement hebt om op de plaatsingskosten te besparen, raden we je aan je abonnement per 1 oktober op te zeggen

Op andere eBay-sites hoef je geen plaatsingskosten te betalen als je een abonnement op een Topwinkel en Topwinkel Plus hebt. Als je al op andere eBay-sites verkoopt, raden we je aan je winkelabonnement te houden. Zo kun je aanzienlijk besparen op plaatsingskosten wanneer je objecten in het buitenland aanbiedt.

Wijzigingen in kosten voor winkelabonnementen

De kosten voor bestaande winkelabonnementen worden als volgt afgerond:

- Basiswinkel: van € 17,35 naar € 17

- Topwinkel: van € 34,74 naar € 35

- Topwinkel Plus: van € 260,83 naar € 260

Deze wijzigingen gaan op 1 oktober in.

Door plaatsingskosten te verwijderen en zo je totaalkosten te verlagen, hopen we verkopen op eBay gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Met daarbij nog eens de bestaande voordelen van internationale winkels heb je alle middelen om je verkoopkansen zowel in Nederland als in het buitenland te optimaliseren.

Met vriendelijke groet,

Het eBay-Team