annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoe meld ik fraude?

19richardk82
Community-lid

Ben al ruim een uur aan het zoeken over de hele ebay site maar een antwoord kan ik niet vinden. Ik heb zojuist 2 aankopen gedaan bij 1 verkoper en kom er nu achter dat een heleboel aan de aanbieding(en) niet klopt.


 


Dit is de link van het item wat ik 2 keer gekocht heb http://www.ebay.nl/itm/290854469545


 


Ik was op zoek naar dit item, mede omdat de advertentie zo snel in elkaar geflanst lijkt en er een enorm aantal items beschikbaar waren dacht ik dat het om een dumppartij ging en zag ik een buitenkansje (naïef ik weet het)


 


- Elke keer als er items verkocht worden wordt het aantal beschikbare items verhoogt.


- Deze advertentie, waar ik besteld heb, zou nog kunnen. Als ik kijk naar andere advertenties van de verkoper worden de prijzen wel erg ongeloofwaardig.


- Andere advertenties bevatten uitgebreide informatie zonder enige aandacht ge- copy/paste van andere verkopers zoals deze overduidelijk http://www.ebay.nl/itm/290854469780 gekopieerd is.


 


Mijn vragen zijn:


- Waar kan ik fraude melden?


- Maak ik enige kans op geld terug?

Bericht 1 van 2
laatste antwoord
1 ANTWOORD 1

Hoe meld ik fraude?

Ik sluit  me aan bij 19richard82, ook ik heb te maken gehad met fraude. Twee horloge's gekochtbij één verkoper en uiteindelijk wordt er niets geleverd. Via paypal wel mijn geld terug omdat ik op tijd een klacht indien maar ondertussen gaat die @#$%dief wel gewoon door met het aanbieden van de meest fantastische spullen en heeft hij nog een goede feedbackscore ook.

Bericht 2 van 2
laatste antwoord