annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

HYPE IN DUITSLAND VAN ZOGENAAMD NIET ONTVANGEN ITEMS!!!

KLEINE WAARSCHUWING:

 

er is een hype gaande van zogenaamd niet ontvangen items in duitsland; hou hier rekening mee bij verzending. handig om als je op duitsland iets aanbiedt GEEN paypal te accepteren en altijd te zorgen voor track/trace bij verzending!

 

meest voorkomend:

 

ITEM NIET ONTVANGEN (ondanks track/trace die laat zien dat het item weldegelijk is afgelverd)

ITEM VOLDOET NIET AAN BESCHRIJVING (bij bankbetaling minder problemen maar je moet wel de hele ebay procedure doorlopen en zult wellicht uiteindelijk het "verkeerde" item nooit terugzien, negatieve feedback krijgen en alle kosten aan de koper moeten vergoeden. Zonder terugbetaling krijg je net zo goed negatieve feedback als met terugbetaling)

VERKEERD ITEM ONTVANGEN (werkt als hierboven en met hetzelfde resultaat)

HET IS NIET MIJN HANDTEKENING OP HET ONTVANGSTBEWIJS (komt ook al weer wat vaker voor en is niet te ontkrachten aangezien bij aflevering geen  ID bewijs gevraagd wordt ter verificatie van de handtekening, een bloem of visje volstaat ook als handtekening)

 

Je kunt in je advertentie altijd kenbaar maken dat paypal mogelijk is maar alleen met de kosten voor aangetekende (online aantoonbare handtekening) verzending. (ofschoon ook dat geen zekerheid verschaft)

 

Meest afdoende oplossing: GEEN VERZENDING NAAR DUITSLAND MEER.

 

succes, en...........HAVE A NICE E-DAY!

Bericht 1 van 1
laatste antwoord
0 ANTWOORDEN 0