annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
***eBay gaat zelf betalingen verwerken op haar online handelsplaats ***

01 februari 2018 | 16.31 uur

Hallo,

eBay wil de klantervaring verbeteren door een intermediair betaalsysteem in te voeren op onze online handelsplaats. Op die manier zal eBay het volledige betalingsproces beheren, waardoor de end-to-end ervaring voor zowel kopers als verkopers eenvoudiger en beter wordt. We hebben een overeenkomst getekend met Adyen, een toonaangevende wereldwijde betalingsprovider, om onze belangrijkste partner te worden voor het verwerken van betalingen. PayPal, van oudsher onze partner, zal een betaalmogelijkheid zijn voor kopers op eBay.

Je hoeft nu geen actie te ondernemen. De overgang naar dit nieuwe systeem van betalingsbemiddeling zal meerdere jaren duren.

Het is onze ambitie om de meest relevante en het meest volledige verkoopplatform te worden. Het verder uitbouwen van onze betalingsmogelijkheden is de volgende stap in die strategie.

De introductie van betalingsverwerking zal aanzienlijke voordelen opleveren voor eBay-verkopers. Je kunt een vereenvoudigde prijsstructuur en een meer voorspelbare toegang tot fondsen verwachten. De meeste verkopers kunnen ook verwachten dat hun kosten van betalingsverwerking worden verlaagd. We werken ook één centrale plaats waar verkopers hun zaken, zoals transacties en betalingen, kunnen beheren.

Door kopers meer keuze te bieden in de manier waarop zij betalen en betalingsmogelijkheden internationaal uit te breiden, gelooft eBay dat verkopers meer kopers kunnen bereiken en hun omzet kunnen verbeteren.

eBay zal in Noord-Amerika vanaf de tweede helft van 2018 op kleine schaal met deze betaalservice beginnen. In 2019 zullen we, onder de voorwaarden van de overeenkomst met PayPal, verder uitbreiden. In 2021 verwachten we dat de meerderheid van onze gebruikers de overstap naar het nieuwe betaalplatform heeft gemaakt.

Wanneer de eerste fase van de geïntegreerde betalingsverwerking eraan komt, zullen we je verder informeren over het concrete proces en de volgende stappen. Je kunt ondertussen hier de aankondiging van eBay Inc lezen voor meer informatie. Voor vragen

kun je terecht bij https://ocsnext.ebay.nl/ocs/home .

Met vriendelijke groet,

Het eBay-team