annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Beste zakelijke verkopers,

 

Het PowerSeller-programma is voor eBay een belangrijke manier geweest om enkele van onze meest vertrouwde en gewaardeerde verkopers te erkennen. 

 

Hoewel het PowerSeller-programma behoort tot het erfgoed van eBay en een veelzeggend symbool voor verkopers heeft gevormd, bestaat het tegenwoordig naast het Programma voor Topverkopers van eBay. Het Programma voor Topverkopers biedt een meer betekenisvolle verkoperserkenning, maar ook meer voordelen.

 

We hebben daarom besloten om onze verkopersprogramma’s te vereenvoudigen en het PowerSeller-programma, de badge en het discussieforum wereldwijd stop te zetten vanaf 20 juni 2021. Als je een huidige PowerSeller bent, nodigen we je uit om vóór 20 juni de discussieforums te bezoeken om meer te weten te komen over wat deze verandering voor jou betekent. 

 

Verkopers die consequent een uitstekende klantenservice bieden en voldoen aan onze normen voor verkopers komen automatisch in aanmerking voor ons Programma voor Topverkopers.

Vanaf 20 juni moeten verkopers aan de volgende vereisten voldoen om in aanmerking te komen voor de status Topverkoper:

 

  • Heb een eBay-account dat al minstens 90 dagen actief is
  • Heb een zakelijke rekening
  • Heb minstens 100 transacties en € 1.000 aan verkoop binnen het Programma internationale normen
  • Voldoe aan het beleid voor verkooppraktijken van eBay
  • Voldoe aan dezelfde eisen voor het percentage transactieproblemen, gesloten geschillen zonder oplossing met de verkoper en late verzendingen

Bezoek ons beleidspagina voor meer informatie over wat er nodig is om een Topverkoper te zijn.

 

Nieuw voordeel voor de status van Topverkoper
Vanaf 20 juni hebben we een respijtperiode van 7 kalenderdagen voor negatieve en neutrale feedback in het programma voor Topverkopers. Dit voordeel was voorheen alleen beschikbaar voor PowerSellers.  

 

Met deze wijziging is het gemakkelijker om je verkopersprestaties bij te houden en te weten wat je moet doen om de status van Topverkoper te krijgen.

 

Zoals altijd, bedankt dat je op eBay verkoopt, 

 

Het eBay-team