ma-867747
Community-lid
sinds ‎04-06-2020
‎12-02-2023

Gebruikersstatistieken

  • 6 Berichten
  • 0 oplossingen
  • 0 Gegeven kudos
  • 0 Ontvangen kudos

Gebruikersactiviteit

Hoi, jullie vragen waarom ik die nodig heb!? Anders kan ik geen betaling doen bij EBay in Engeland,hè! Dat is nogal simpel!
Hoi, ik heb een vraagje: Weten jullie wat het IBAN nummer van EBay in Engeland is? Ik heb het nodig om een betaling te doen als ik iets heb besteld op de site van EBay in Engeland! Daarom heb ik het IBAN nummer van EBay in Engeland nodig! Snap dat da...
Hoi, ik ben mejuffrouw Matty van Overmeeren, ik kom uit Sint Jansteen en ik heb een vraagje: Weten jullie het IBAN nummer van EBay in Engeland? Laat het me weten, okay. Metvriendelijke groet: miss Matty van Overmeeren.
Hoi, ik heb het IBAN nummer van EBay in Engeland nodig om een betaling te voltooien, snap je. Anders kan ik het bedrag niet overmaken. En daarom heb ik het IBAN nummer van EBay in Engeland nodig om een betaling te voltooien. Met vriendelijke groet: m...
Hoi, ik ben mejuffrouw Matty van Overmeeren, ik kom uit Sint Jansteen en ik heb een vraagje: Wat is het IBAN nummer van EBay in Engeland? Weten jullie wat dat is? Laat het me weten, okay. Met vriendelijke groet: miss Matty van Overmeeren.