annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

MC010 eBay-account beperkt: Identiteitscontrole door eBay

jialinnl
Community-lid

Een paar dagen geleden heb ik als prive persoon een Ebay account geopend, ik heb Paypal ook toegevoegd aan het account en Paypal heeft mijn gegevens gechecked en na het toevoegen van mijn Creditcard en verificatie geaccordeerd. Dus een gecontroleerd Paypal account gekoppelt aan mijn nieuwe Ebay account. Toppie. Gelijk een advertentie opgemaakt voor de verkoop en deze was zeer succesvol met vele bieders en over 2 dagen zou deze zeker worden verkocht met het bieden. Vandaag een nieuwe advertentie aangemaakt.....ging nu gemakkelijker.

 

En dan vanmiddag ca. 14.00 uur van het een op het ander krijg ik een mailtje indentiteitscontrole en of ik wat documenten kan opsturen voor verificatie (kopie paspoort en iets waaruit het adres kan worden gecontroleerd) wel lastig maar begrijpelijk met de toenemende fraude binnen Ebay, dus per omgaande (om 14.30 uur) toegezonden aan het opgegeven emailadres......

 

Inmiddels zijn mijn aanbiedingen verwijderd en het account geschorst!! Onbegrijpelijk dat men dat zo maar even kan doen zonder verdere melding: gewoon pats weg!!

 

Nu uren verder ondanks het herhaaldelijk mailen helemaal niets, account is nog steeds geschorst en mijn aanbiedingen nog steeds foetsie.

 

Dat mijn naam te grabbel wordt gegooid hier op Ebay is wel duidelijk, klanten hebben met mij mail correspondentie gehad over het aangeboden item, er waren behoorlijk wat volgers volgers, in eens pats weg!!

En waarom niet gelijk dat account weer geactiveerd (immers ik heb binnen een half uur alle documenten naar het opgegeven emailadres voor verificatie toegezonden) in minuten tijd gooien ze alles eraf en plaatsen ze je account offline maar terug heractiveren vergeet het maar.

 

Is dit nu de macht van Ebay....is dit een normale gang van zaken??

 

Is er geen kader die dit bij Ebay op pakt......blijkbaar niet want om 23.30 uur is het account nog steeds niet terug geheractiveerd, alleen 1 mailtje van de customerhelp met het verzoek....inderdaad om de documenten toe te zenden.....frustrerend.

 

Inmiddels dinsdagmorgen 08.00 en nog steeds geschorst en geen enkel bericht!

-- Bewerkt door jialinnl op 28 Jun 2011 7:55 CEST
Hele onderwerp weergeven
moadestien
Community-lid

eBay is de enige site uit de top-25 wereldwijd (plaats 23) met een gebruikerswaardering van slechts 2 van 5 sterren terwijl het gemiddelde boven de 4 van 5 ligt.

 

Een vraag stellen
Berichten met de meeste kudos