annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Betalingen

stephanthecollector
Community-lid

Ik open dit draadje maar omdat het draadje over PayPal gesloten is! blijkbaar kunnen er maar 20 antwoorden worden gegeven!

 

Ikzelf heb gelukkig nog geen last van dit euvel ( niet kunnen betalen) maar schandalig is het wel!

 

Ik hoop dat kopers en verkopers die hier last van ondervinden de koppen bij elkaar gaan steken en misschien wel een schadeclaim gaan indienen bij eBay, ( uiteraard geldt dit voor verkopers)

 

Het mooie is namelijk dat eBay wel de commissie op strijkt of er nu wel of niet betaald is!

 

Tegen beter weten in toch ook nog een oproepje aan eBay, reageer nu eens en kom met een oplossing en/of een duidelijke verklaring! daar hebben de leden toch zeker recht op! Als wij iets niet doen of nalaten schromen jullie ook niet om maatregelen te nemen, nu hebben heel veel leden jullie een keer echt nodig en jullie geven niet thuis!

 

( ik hoop dat dit niet gecensureerd wordt want dat kan eBay namelijk wel goed)

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (4)

Antwoorden (4)

Het werkt weer!

Na 6 dagen is bij mij het probleem opgelost.

Probleem was dat na "betaling" op Ebay er verder niks gebeurde. Het object bleef onbetaald en er werd niks van Paypal afgeschreven.

Helaas kon ik dit antwoord niet meer in 2 discussies plaatsen omdat het max. van 20 antwoorden al gegeven was.

Hier mijn oplossing: Inloggen op Paypal, dan onder aan de pagina "contact met ons opnemen" , vervolgens "bel ons".

Dan krijg je een "Tijdelijke klantenservicecode:" en bel je Paypal 0900 265 89 50

De man die mij hielp kon zien dat ik diverse keren tevergeefs geprobeerd had mijn objecten te betalen. Vervolgens zei hij dat dit om veiligheids overwegingen geblokkeerd was en dat dit binnen 24 uur weer bij bij mij opgeheven zou worden.

Hij kon mij niet zeggen waarom dit gebeurd is en ook niet waarom dit niet aan mij gemeld is.

In ieder geval werkt het nu na 20 uur weer als van ouds bij mij. Maar misschien werkt het zo wie zo al weer.

Dus succes, jullie anderen die dit probleem ook hadden.

Blijkbaar is de storing verholpen !

Vanmorgen iets gekocht in de USA, bevestigd door ebay en paypal.

tantetouithengelo
Community-lid

Hallo allemaal, ook degenen uit de andere draadjes, ik kan daar niet meer op reageren en ik snap ook nog steeds niet hoe dit forum werkt, maar dit terzijde.

 

HEUGLIJK NIEUWS NA EINDELIJK 1 WEEK IS HET GELUKT OM MIJN AMERIKAANSE AANKOPEN OP EBAY MET PAYPAL TE BETALEN, NU NET. BEVESTIGING ONTVANGEN PER MAIL!

 

Na een week met een kluitje in het riet gestuurd te zijn, zelfs een tegoedbon ontvangen van ebay Amerika is het eindelijk gelukt.

 

Ik heb een week niets gekocht, goed voor mijn portemonnee maar niet die van ebay en paypal lijkt me.......

 

 

Ook ik heb de hele afgelopen week tevergeefs geprobeerd om twee betalingen van Ebay-transacties te voldoen. Steeds verliep de betalingsprocedure vlekkeloos, maar ik kreeg vervolgens géén betalingsbevestiging in mijn mailbox.

Zojuist heb ik het op een andere manier geprobeerd, en zowaar: het lukte!

 

Ik heb ingelogd om de Amerikaanse site van eBay (eBay.com). Dat kan gewoon met hetzelfde account, en ik heb van daaruit betaald. Ik had al de indruk dat de problemen zich vooral voordeden bij transacties tussen de VS en Europese landen en met name als er sprake was van omzetting van bedragen in euro's naar dollars.

 

Hoe dan ook: via deze weg heb ik zojuist mijn twee openstaande transacties via eBay en PayPal kunnen voldoen. Ik kreeg een bevestiging van de transactie in mijn mailbox en ook op mijn eBay-account staan de aankopen nu als 'betaald' geregistreerd.

Ik heb geen idee of de bug inmiddels helemaal uit de wereld is en het via ebay.nl ook weer allemaal goed gaat. Maar dit lijkt een methode te zijn die werkt. Hopelijk hebben anderen er ook wat aan.

 

Al blijft het natuurlijk schandalig dat veel kopers en verkopers al een week, zo niet langer, in onzekerheid zitten en dat eBay niet eens de moeite neemt om met een verklaring te komen of zelfs maar de indruk te wekken de problemen serieus te nemen.

Een vraag stellen