annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

uitlaat

oorschot51
Community-lid

Beste meneer,mevrouw,

 

Wij hebben een uitlaat gekocht en die uitlaat moest per boot kopen genaamd usps. het is inmiddels al ruim vier weken terug en nog geen uitlaat nu hebben we tnt post gebeld of hun een pakketje hadden en wat blijkt nou ja dat klopt ze wisten alleen niet het huisnummer nu kregen wij te horen dat ze het pakketje teruggestuurd hebben naar de eigenaar. terwijl wij hebben betaald en nog steeds die uitlaat willen maar wat nu hebben die meneer ook een mail gestuurd maar hoe gaat het nu verder. ik ben het langzaam zat aan het worden.

groetjes oorschot51

 

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (1)

Antwoorden (1)

stephanthecollector
Community-lid

Zo gauw het pakje terug is bij de verzender kan hij/zij het opnieuw op de post doen, als de verkoper diegene is die vergeten is het huisnummer erbij te zetten zijn die extra kosten voor hem, als u uw huisnummer niet heeft vermeld bij uw gegevens dan zijn de kosten voor u.

 

Houd in ieder geval de claimtijd van 45 dagen in de gaten helemaal als het om een fout van de verkoper gaat, u moet binnen die 45 dagen termijn een gechil openen wegens niet ontvangen en die eventueel opwaarderen naar een claim ( via PayPal ).

 

Een vraag stellen
Berichten met de meeste kudos