annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

kontakt met de klantenservice Ebay

religiousstatue
Community-lid

Ik heb de afgelopen maand 3 keer via een officieel Ebay forum een vraag gesteld aan de klantenservice. Tot mijn verbazing heb ik taal nog teken als antwoord gekregen. Maar, toen de maand dec op een einde liep werd het tegoed wat ze hadden onmiddelijk geincasseerd. Weet iemand hoe ik de robots van Ebay wel kan bewegen om antwoord te geven op een simpele vraag? Hoe ver gaan ze nog zakken bij die zgn klantenservice met het stelselmatig negeren van klanten, het niet in gaan op vargen? Hoe onbeschoft moet je zijn??

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (10)

Antwoorden (10)

religiousstatue
Community-lid

beste Ebayer, wil je echt antwoord van de klantenservice van Ebay? Laat ik je meteen uit de droom helpen, wat je ook vraagt, in welke taal dan ook, je krijht geen antwoord. Er is namelijk geen klantenservice bij dit geweldige, supervriendelijke, zeer meegaand en klantvriendelijke bedrijf. het enige wat bij dit bedrijf perfect werkt is dat op een vooraf vastgesteld tijdstip, zonder enige hapering, het maandelijke tarief direkt van je creditkaart zal worden afgehaald. De klantenservice is een wel heel ouderwets begrip en zul je zeker niet aantreffen bij dit geweldige bedrijf. Je moet het allemaal zelf weten maar als je echt antwoord wil stel ik voor om dat aan je buurvrouw te vragen, of aan een willekeurige voorbijganger, die geven tenminste antwoord, en bij Ebay/Paypal mogen ze dat niet.

Ebay is heel simpel te bereiken, De reden dat men het nederlandse telefoonnummer van ebay niet kan vinden is omdat ebay.nl niet in nederland is gevestigt, maar in Belgie/Luxemburg, en die kun je simpelweg bellen en je vraag stellen. Ik heb het inmiddels een aantal keer gedaan, ze staan je gewoon vriendelijk te woord en ikzelf ondervind geen problemen.

 

Het telefoonnummer voor Nederlandse, Belgische en Luxemburgse leden is

 

0032-078-16-00-00

 

en anders zichtbaar voor iedereen op

 

http://www2.ebay.com/aw/benl/200710241159582.html

abeldoorn
Community-lid

ebay uk kan je ook bellen zelfs.

Daarnaast is het ebay forum geen vraag om iets aan ebay te stellen. Het is in het leven geroepen door ebay om vragen van leden door andere leden te laten beantwoorden, een echtre reactie van ebay op een inhoudelijk probleem zul je hier niet krijgen

stephanthecollector
Community-lid

Ebay.nl is op bijna geen enkele wijze te bereiken, niet via de mail en niet via de telefoon, in de spaarzame reacties die je al krijgt, krijg je een voorgekauwd antwoord waar je niets mee kan, sinds kort is Martijn aanwezig op de PB maar die heeft waarschijnlijk nu vakantie, als u een vraag heeft probeer het dan eens via ebay.com daar wordt blijkbaar nog wel antwoord gegeven, op ebay.uk kan je vragen stellen via hun chat dan krijg je ook meteen antwoord.

Hallo,

254046855419 (Samsung Galaxy Note Edge)".

nog niet ontvangeen tracking nummer reageert niet

waar is de phone? I payd for

Gr.EvZ

De Telefoonnummer van EBay is weer Veranderd en is nergens te vinden online of Google !

Weet iemand de Telefoonnummer van EBay Klantenservice misschien ???

Ga er maar vanuit dat het hele communicatief gestoorde bedrijf als ebay is voorlopig niet zal antwoorden de klanten service althans zo noemen ze zich is op vakantie allemaal (1 persoon )zijn ze er niet.

Ik heb nu een geschil over een ontbetaald object waarbij ik kan aantonen dat de verkoper een fout heeft gemaakt. Dat heb ik voorgelegd aan de support, want ik wil niet als wanbetaler te boek staan

 

Krijg ik geen antwoord dan zou ik dat zeer onbeschoft vinden en dan gaat deze kwestie onder de aandacht van o.a. de Consumentenbond en consumentenprogramma's. 

 

Hulp zoeken op eBay is trouwens erg lastig. Kastje, kluitje, riet en muur principe!

 

Groeten

verzamelex
Community-lid

hallo
ik krijg ook geen contact met ebay
mijn vraag is aan ebay hoe de verzendkosten te verhogen in een keer bij 300 stuks want tnt heeft de prijzen verhoogt
groeten verzamelex

religiousstatue
Community-lid

nee, natuurlijk is dit niet het forum, hier Kunnen Ebay klanten antwoorden krijgen/vragen van andere klanten. Maar beste metrijst, als er kort en bondig in dit forum geschreven word hoe het werkt met de geweldige, unieke, klantvriendelijke, superbeschaafde, zeer medelevende, uitstekende, en bovenal adequate klantenservice van Ebay ( die dus nooit reageert) dan moet dat toch een geweldige tip zijn voor andere enay leden?

Een vraag stellen