annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Het ReceptenLijntje !!!!

Misschien een leuk idee om op dit lijntje, recepten uit te wisselen:-D
ik zal een voorzet geven en een makkelijk recept geven.
Eigen gemaakte Sate-saus voor 4 personen +/-
Ingredienten:
Uitje, Sambal Oelek, ketjap manis, suiker, Pindakaas, en Melk.
Het uitje fijn snijden en in een steelpan fruiten totdat de ui goed glazig is, een theelepeltje sambal en twee eetlepels suiker er door mengen, 8 eetlepels Ketjap en drie flinke eetlepels pindakaas, vermeng nu alles goed en voeg er een scheut melk door afhankelijk hoe dik u de saus wil hebben.
Snel en eenvoudig maar heerlijk bij de Bami of nasi of gewoon als dipsaus.
Bericht 1 van 52
laatste antwoord
51 ANTWOORDEN 51

Het ReceptenLijntje !!!!


Patat met.




kb







Photobucket
Bericht 41 van 52
laatste antwoord

Het ReceptenLijntje !!!!

KroketBroodje?



geen externe link meer :p
Bericht 42 van 52
laatste antwoord

Het ReceptenLijntje !!!!


KroketBroodje?



KookBoek ...motnietgekkerworden 😄







Photobucket
Bericht 43 van 52
laatste antwoord

Het ReceptenLijntje !!!!

44:-p



geen externe link meer :p
Bericht 44 van 52
laatste antwoord

Het ReceptenLijntje !!!!


KookBoek ...motnietgekkerworden 😄




KopersBescherming?:|



wie het weet mag het zeggen



:^O



Photobucket
Stephan

Bericht 45 van 52
laatste antwoord

Het ReceptenLijntje !!!!

Hete Kip metrijst



kilo kippenvleugels marineren in ketjap en een flinke scheut chilisaus en olijfolie.


Na ongeveer 4 uur in een wok bakken, voeg sambal en een halver fles chilisaus toe.



snij een blik perzikken in kleine stukken gebruik het sap voor de kip!



de sap door de kip doen met een paar lepels kokos, de saus die nu ontstaat kun je indikken met een maizena papje.



Op het laatst de perzik erdoor!



een nacht laten rusten en de volgende dag serveren met surinaamse of basmati rijst!



Photobucket
Stephan

Bericht 46 van 52
laatste antwoord

Het ReceptenLijntje !!!!

Ik ben gek op alles wat heet is.



Daarom mijn devies:


als er maar sambalbeizit.



Het hoeft niet perse te kunnen vliegen.

Bericht 47 van 52
laatste antwoord

Het ReceptenLijntje !!!!

rabarber confituur:


 


-Snij de rabarber die u heeft in stukjes van ongeveer 1-2 cm.


 


-Kijk hoevel het weegt en voeg in een grote pot dezelfde hoeveelheid suiker bij. 


 


-Doe een deksel op de pot en laat overnachten. De suiker gaat het vocht uit de rabarber trekken. 


 


-De volgende dag even laten koken en er een beetje frambozen of abrikozen (naar smaak) bij doen.


 


-In bokalen gieten. bokalen goed afsluiten en de confituur daarin laten afkoelen (bewaart langer zo).


 


-eens afgekoeld bokaal opendoen en de confituur op de boterham smeren.

Met vriendelijke groet, Martijn
Bericht 48 van 52
laatste antwoord

Het ReceptenLijntje !!!!

de hete kip is in de smaak gevallen!!! alles schoon op!



heb je toch eer van je werk



Photobucket
Stephan

Bericht 49 van 52
laatste antwoord

Het ReceptenLijntje !!!!

Recept van Corrie



Blikje tonijn, geprakte avacado, bosuitjes, beetje mayo, groffe mosterd, beetje citroensap, beetje zout.


Alles flink door elkaar prakken, twee bruine boterhammen met komkommer belegd (had geen sla in huis) en daar de salade op. Heerlijk!



Photobucket
Stephan

Bericht 50 van 52
laatste antwoord