op 25-09-2009 14:34
op 01-09-2011 11:49
op 01-09-2011 12:18
op 01-09-2011 12:21
op 01-09-2011 12:27
op 01-09-2011 12:32
op 01-09-2011 17:19
Hete Kip metrijst
kilo kippenvleugels marineren in ketjap en een flinke scheut chilisaus en olijfolie.
Na ongeveer 4 uur in een wok bakken, voeg sambal en een halver fles chilisaus toe.
snij een blik perzikken in kleine stukken gebruik het sap voor de kip!
de sap door de kip doen met een paar lepels kokos, de saus die nu ontstaat kun je indikken met een maizena papje.
Op het laatst de perzik erdoor!
een nacht laten rusten en de volgende dag serveren met surinaamse of basmati rijst!
op 01-09-2011 21:02
Ik ben gek op alles wat heet is.
Daarom mijn devies:
als er maar sambalbeizit.
Het hoeft niet perse te kunnen vliegen.
op 02-09-2011 09:23
rabarber confituur:
-Snij de rabarber die u heeft in stukjes van ongeveer 1-2 cm.
-Kijk hoevel het weegt en voeg in een grote pot dezelfde hoeveelheid suiker bij.
-Doe een deksel op de pot en laat overnachten. De suiker gaat het vocht uit de rabarber trekken.
-De volgende dag even laten koken en er een beetje frambozen of abrikozen (naar smaak) bij doen.
-In bokalen gieten. bokalen goed afsluiten en de confituur daarin laten afkoelen (bewaart langer zo).
-eens afgekoeld bokaal opendoen en de confituur op de boterham smeren.
op 02-09-2011 14:14
op 03-09-2011 19:47