annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Beste eBay-verkoper,

 

Graag willen wij alle zakelijke verkopers op de hoogte brengen van een wettelijke wijziging in de etikettering van het energieverbruik van lichtbronnen. Deze wijziging gaat op 1 september 2021 van kracht. Meer informatie hierover kun je hier lezen.

 

De nieuwe regelgeving bevat nieuwe wettelijke voorschriften voor de etikettering van lichtbronnen en vervangt de huidige voorschriften en verplichtingen. De verplichtingen inzake etikettering omvatten nog steeds onder meer de vermelding van de energie-efficiëntieklasse en het bijbehorende "EC-bereik".

 

Zodra je de specificaties Energie-efficiëntieklasse en EC-bereik aan je aanbiedingen hebt toegevoegd, kan met een pijl het bereik van de energie-efficiëntieklasse worden weergegeven op de pagina met zoekresultaten. Een voorbeeld hiervan zie je op de afbeelding hieronder.

 

nl_news_team_0-1627904737902.png

 

Je moet ook de juiste waarden toevoegen voor de specificaties Merk, Fabrikantnummer en EAN. Als je deze informatie verstrekt en onze externe serviceprovider de gegevens beschikbaar heeft, kan het systeem het elektronische energielabel en het productgegevensblad weergeven op de objectpagina op eBay, zoals hieronder staat afgebeeld. Als de informatie beschikbaar is voor oudere producten, wordt deze indien mogelijk ook weergegeven.

nl_news_team_1-1627904737753.png

 

De weergave van energielabels voor eBay-aanbiedingen met varianten is uitgesloten.

 

Hier vind je meer informatie over je verplichtingen om kopers te informeren bij de verkoop van elektronische en elektrische apparaten.

 

Bedankt dat je op eBay verkoopt.

 

Het eBay-team