annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

 

Vanwege de verontrustende gebeurtenissen in Oekraïne hebben koeriers hun transportdiensten naar Oekraïne en Rusland stopgezet. Als gevolg daarvan heeft eBay alle export naar beide landen geschorst. 

 

Momenteel zijn de verzendopties voor verkopers naar Oekraïne en Rusland beperkt. Bovendien kunnen kopers in Oekraïne en Rusland wellicht geen objecten op eBay kopen totdat de normale transportdiensten worden hervat. 

 

Als u als verkoper objecten hebt verzonden naar Oekraïne of Rusland, houd er dan rekening mee dat de koper deze zendingen misschien niet kan ontvangen en dat ze naar u teruggestuurd kunnen worden. Controleer regelmatig de trackinggegevens van deze bestellingen voor de meest actuele informatie. Indien uw bedrijf hierdoor wordt beïnvloed, beschermt eBay automatisch uw verkoperprestaties, waaronder:

 

  • Uw percentage late verzendingen
  • Geschillen wegens “niet-ontvangen objecten” door late levering voor Servicestatistieken 
  • Problemen die het gevolg zijn van door u geannuleerde transacties
  • Negatieve of neutrale feedback van deze transacties 

 

Deze verkopersbescherming zal met terugwerkende kracht vanaf 21 februari van toepassing zijn op alle zendingen naar Oekraïne en Rusland.

 

eBay blijft nauw samenwerken met koeriers en overheidspartners om kopers en verkopers overal ter wereld te beschermen en ervoor te zorgen dat alle toepasselijke sancties en regelgeving worden nageleefd. 

 

Onze gedachten gaan uit naar degenen die getroffen zijn door de crisis in Oekraïne.  

 

Bedankt voor het verkopen op eBay.

Het eBay-team