annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Via Paypal of via bankoverschrijving betalen?

italee08hotmailcom
Community-lid

Goedendag,

 

Ik wilde graag infomeren of ik met een betrouwbare verkoper te maken heb. Het betreft de verkoper met objectnummer: 120903165651. Op 30 april jl. heb ik een Beste Voorstel gedaan op een Swarovski Iphone 64GB. De verkoper is hiermee uiteindelijk akkoord gegaan, maar dan zou ik wel een Iphone van 32GB krijgen. Hiermee ben ik akkoord gegaan. Maar omdat ik op dat moment niet over een Paypal-account beschik (in de advertentie staat dat er alleen met Paypal betaald kan worden), heb ik de verkoper gevraagd of ik het geld kon overmaken.

 

Vandaag heb ik het bericht ontvangen dat zijn bedrijf morgen een nieuw rekeningnummer krijgt. Zo niet, dan zal de verkoper mij zijn bankgegevens toemailen. Ik heb de verkoper toen bericht dat ik inmiddels een Paypal-account heb geopend. Al gauw kreeg ik het volgende toegemaild: "Hi, ok, but actually we'd really prefer bank transfer for the £1100 price as paypal take substantial fees".

 

Graag uw reactie. Bij voorbaat dank.

Geaccepteerde oplossingen (1)

Geaccepteerde oplossingen (1)

De verkoper staat al 7 jaar ingeschreven bij EBAY.

Als U de feedback bekijkt is de vk volkomen betrouwbaar.

Voor zo'n bedrag zou ik ook liever geen paypal gebruiken,vraag wel om korting:-).

 

Antwoorden (5)

Antwoorden (5)

abeldoorn
Community-lid

@5, sorry, maar ik sdnap er helemaal niks van.Probeer af en toen eens een   .    in je zin te stoppen.

Dat jhe geschorst ben geweest heeft waarschijnlijk te maken met je erg lage sterretjes beoordeling.

 

Het maakt niet uit of je wel of geen retourzendingen accepteerd voor pay-pal. Als een koper met pay-pal betaald (dus als jij pay-pal aanbiedt), heb je je aan hun voorwaarden te houden, of je die nou leuik vindt of niet (dan moet je hen niet gebruiken)

abeldoorn
Community-lid

78 feedbacks in 10 jaar tijd. Wel enkele (hele) dure dingen.

Maar dan nog gaat het hier om een hoop geld bij iemand die niet even om de hoek woont. Wat als het met een defect aankomt en de verkoper (hoe mooi zijn 78 feedbacks ook zijn) geen reactie geeft. Ben je nog steeds mooi je geld kwijt.

Als hij de pay-pal kosten te hoog vindt, moet hij geen pay-pal aanbieden, en zoi kijkend naar zijn prijzen denk ik dat ie van de winst dat best kan leien.

Alle risico ligt bij een bank-betaling bij de koper. Lijkt me met zulke bedragen en afstanden niet goed

abeldoorn
Community-lid

dus je gaat zo'n 1500 euro overmaken aan iemand die je niet kent, die in het buitenland woont. En met overmaken heb je GEEN ENKELE garantie dat je je geld terug krijgt mocht die apple om welke reden dan ook niet aankomen.

 

Met pay-pal heb je nog een klein kansje je geld terug te krijgen.

 

Als je echt graag van je geld af wilt mag je mij ook wel 1500e overmaken hoor, dan wil ik mijn iphoine ok best even goud voor je verven.

 

Maar dat je serieus overweegt zo'n bedrag over te maken aan iemand die je niet kent in het buitenland. Dat schreeuwt toch om oplichting aan alle kanten....

Denk er aan dat het ** mogelijk ** is dat het account gehackt kan zijn.  Oftewel, dat de oorspronkelijke eigenaar die het account al 10 jaar heeft, hier niets van af weet.

 

Iedereen moet eigenlijk zijn wachtwoord regelmatig veranderen en een moeilijk te raden wachtwoord gebruiken.

 

Een nieuw ebay account aanmaken als je oneerlijke bedoelingen hebt is tegenwoordig erg moeilijk.  Probeer het maar eens.

 

Daarom is het veel aantrekkelijker om een bestaand account te proberen te hacken met een wachtwoorden lijst aanval.

 

renelig
Community-lid

bij kopen ,betalen met paypal ;verkoper trkt altijd aan korste eind andersom verkopen altijd overschrijving ,en altijd erbij zetten geen retour acepteren ,heb het al tig keer meegemaakt ,bij het invullen van verkoop formulier staat altijd retour geaccepteerd ,dat kun je veranderen ,ik heb soms ,en altijd die ik vergeet ,want herstel is niet meer mogelijk problemen ik heb al zoveel "fallen"gehad maar zonder retour geen problemen en altijd wachten op feedback wees niet de eerste ben al eens een maand geschorst omdat ik rommel terug kreeg inplaats van eigen spullen hierop met schuttingstaal mijn ongerif bekend gemaakt ,daar waren ze niet van gediend ,ik denk wat ik hier schrijf ook niet ,dr gaat op ebay minder dan 1 milardste procent mis ,simpel oplossen degene die commentaar heeft ff schorsen doet die het niet meer heb ik dus ook nooit weer gedaan ,d,r wachten op dit moment nog 100 of meer op feedback ;zij eerst dus paypal kopen verkopen overschrijven zit je alltijd goed

Een vraag stellen
Berichten met de meeste kudos