annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Pakket kwijt

Ik heb een artikel besteld uit Engeland, dit is verzonden via het ebay verzendsysteem. Het pakket is aangekomen in Nederland ( zou in Weesp zijn, bij Pitney Bowes) en is aangemeld bij PostNL maar is daar dus nooit aangekomen. Ik heb gezocht naar telefoonnummers van dat Pitney Bowes in Weesp maar die niet gevonden.... PostNL kan niets doen (pallet daar nooit geweest) wie heeft dit probleem ook? En wat nu?
Hele onderwerp weergeven
Momenteel heb ik hetzelfde probleem... Op eBay een pakketje besteld uit Amerika via GSP (had ik van tevoren maar onderzoek gedaan naar deze nachtmerrie).

Het pakket schijnt drie dagen geleden al in nederland te zijn aangekomen en ligt volgens de tracking informatie nu bij Pitney Bowes in Weesp. Twee dagen geleden is het pakket aangemeld bij PostNL, maar de verwachte bezorgdatum is nu voor de derde keer met een dag opgeschoven naar morgen en ook ik krijg dezelfde manco melding te zien.

Contact opgenomen met PostNL, maar zij hebben het nog niet ontvangen dus weten niks en raden mij aan om contact op te nemen met de verzender.
Contact opgenomen met Pitney Bowes via het bovengenoemde e-mail adres (dank daarvoor, erikvdneut), maar heb nog niets van ze gehoord.

Kortom, tot zo ver heb ik geen idee van wat de werkelijke status is van mijn pakket en zal dus nog maar even moeten afwachten.
Gelukkig heb ik nog exact een week voordat de uiterste leverdatum van eBay is verlopen, dus hopelijk zal ik een dezer dagen nog verandering zien.

Wat denken jullie? Als ik jullie reacties goed heb begrepen dan zijn alle pakketjes uiteindelijk wel geleverd, toch?
Een vraag stellen